Hvorfor vælge kommissionssalg?


Du vil helt sikkert møde en række problemer, når du skal sælge et musikinstrument.


Uanset om du vælger at sætte instrumentet til salg på DBA, på sociale medier eller via en annonce i avisen, vil du givet få mange useriøse henvendelser, så som spørgsmål om kvalitet, slitage, farve og størrelse på dit musikinstrument. Du slipper også for at skulle vise dit instrument frem i dit hjem.


Står du fx med et dødsbo, kan det være meget vanskeligt for ukyndige at vurdere musikinstrumenter.


Selve konceptet med kommission er, at du betaler en professionel for at styre dit salg, og derved slipper du for en masse arbejde.


Du har muligvis ikke den nødvendige viden om salg af musikinstrumenter, og derfor kan du bagefter stå med en række problemer. Det kan du undgå ved kommissionssalg, og det er én af de mange fordele ved denne handelsform.


Jeg mener, at kommissionssalg er en god mulighed for dig, som ønsker at få solgt dit musikinstrument til en god pris og inden for forholdsvis kort tid.Hvordan kan jeg hjælpe dig?


Jeg vil meget gerne tage en snak med dig om mulighederne for kommissionssalg af dit instrument.


Jeg har den nødvendige viden om branchen og sørger altid for at vurdere realistisk.


Derudover har jeg en stor kundekontakt og kan derfor finde den rette køber.


Og hvordan foregår det?


Du kontakter mig, og så får vi i samarbejde styr på dit musikinstrument, papirarbejdet og en vurdering af prisen.


Du slipper altså for selv at oprette en annonce og vurdere prisen på dit instrument. Vi laver en skriftlig kommissionsaftale, og når dit instrument er solgt, afregner vi til den pris, der står i aftalen.


Jeg kontakter dig kun, hvis du får reelle bud på dit instrument. Du slipper for, at købere skambyder dit instrument, eller at en køber springer fra i sidste øjeblik.Glæder mig til at hjælpe dig!


Husted Musik

Jørgen Husted

+45 30 12 85 41

hustedmusik@gmail.com

Nålemagervej 11, 7490 Aulum